Consultanta executie ferestre si usi

Producatorii autorizati GEALAN pot face usile si ferestrele potrivit dorintelor clientilor:
– cu orice tip de deschidere (fixa, deschidere simpla, oscilo-batanta, basculanta, armonica, glisanta, etc.)
– cu orice forma (unghiuri drepte, trapez, rotunde cu diametrul minim 800mm);
– usile GEALAN pot fi usi de exterior sau de interior, usi de balcon, glisante, armonice;
– exista varianta personalizarii tamplariei cu sprosuri si baghete diferite.

Componentele care asigura protectia fonica si termica sunt:
– profilele PVC – componenta materialului din care sunt fabricate;
– sistemul multicameral al profilelor GEALAN protejeaza termic, pierderile de temperatura fiind reduse la minim;
– garniturile de cauciuc (EPDM) cu rezistenta sporita la imbatranire;
– geamul termoizolant (termopan) este foarte important pentru calitatile tamplariei, protectia fonica a acestuia se face prin folosirea grosimilor diferite ale foilor de geam componente;
– protectia termica deosebita se realizeaza prin folosirea geamului Low-E, eventual inlocuirea aerului dintre foile de geam cu argon sau krypton.

• GEALAN FENSTER SYSTEME este o firma germana, cu traditie in domeniu, care extrudeaza profile din PVC pentru usi si ferestre inca din anul 1968.
• Capacitati de productie in Germania, Lituania, Rusia si Romania, tehnologie avansata, sistem de logistica bine dezvoltat, spatii mari de depozitare.
• GEALAN FENSTER SYSTEME are piete de desfacere pe plan mondial: Canada, Africa de Sud, Anglia, China, Vietnam, Australia, Franta, Spania, Olanda, Portugalia, Belgia, etc.
• In toate fabricile GEALAN productia se desfasoara in concordanta cu normele ISO 9001 conform carora controlul calitatii se face incepand de la intrarea materiei prime si terminand cu verificarea produsului finit.
• Din mai 1997 firma GEALAN este certificata cu succes ISO 14001, devenind pe baza Auditului Ecologic un lider pe plan mondial in privinta protectiei mediului inconjurator.
• GEALAN ROMANIA este liderul pietei in Romania, colaborand cu peste 230 de parteneri in Romania.
• GEALAN ROMANIA este certficata atat ISO 9002 cat si ISO 14001, calitatea produselor ii permite astfel sa exporte acum in Germania, Bulgaria, Turcia, Ucraina si Moldova.

Profilele GEALAN:
– nu sunt toxice sau poluante, nu degaja noxe, nu sunt radioactive si nu sunt cuprinse in lista noxelor cancerigene (conform Agrementului nr 001-02/504-2001 emis de INCERC), materiile prime care stau la baza fabricarii PVC-ului dur sunt titeiul si sarea;
– durata mare de viata, probata de-a lungul celor 40 de ani de utilizare a ferestrelor GEALAN pe pietele din intreaga lume si certificata prin rezultatele testarilor de durabilitate in mediul agresiv marin si urban-industrial;
– intretinerea tamplariei GEALAN se poate face foarte usor, cu detergenti obisnuiti;
– tamplaria nu necesita vopsire sau chituire;
– raportul calitate, fiabilitate, pret, garanteaza o investitie perfecta.
– suprafata neteda si tratata antistatic a profilelor impiedica depunerea prafului si asigura o curatenie rapida si usoara, spre deosebire de sistemele prevazute cu garnitura centrala;
– tamplaria dezafectata nu necesita depozitare sau ardere, fiind 100% ecologica, spre deosebire de tamplaria din lemn stratificat;
– tamplaria PVC asigura o foarte mare etanseitate datorita tehnologiei de termosudura a profilelor din PVC spre deosebire de tamplaria din Al realizata prin imbinarea mecanica a profilelor (la imbinarea profilelor din Al ramane o fanta – etansare imperfecta chiar si la sistemele cu ruperea puntii termice.