Usi de intrare

Prin intermediul variantei clasice a ușilor de intrare puteți aduce o notă personală căminului dumneavoastră. Combinația de forme și culori nu cunoaște limite. Creați-vă propriul model de ușă de intrare, conform preferințelor dumneavoastră.
Aspectul plan al cercevelei ușii în cazul variantei de design oferă valoare estetică fără a renunța la caracteristicile necesare privind siguranța și izolația termică. Astfel, aceasta oferă mai multă libertate în ceea ce privește aspectul, facilitând totodată îngrijirea ușii de intrare datorită lipsei pragului.
Pentru a îmbunătăți semnificativ rigiditatea la torsiune și la nivelul colțurilor a cercevelei ușii de intrare, sunt disponibile colțare de îmbinare cu fixare prin sudură. Gama variată de accesorii permit construirea tuturor tipurilor obișnuite de uși de intrare. În profilul ușii de intrare pot fi montate orice elemente de feronerie și sisteme de închidere disponibile în comerț. Ușile de intrare pot fi fabricate cu deschidere către interior sau exterior. Profilul de uși de intrare este disponibil în varianta standard în numeroase nuanțe acrylcolor și folii decorative (cu aspect de lemn).
Datorită înălțimii sale de construcție de doar 20 mm, pragul pentru uși de intrare sau uși de balcon este adecvat si pentru persoanele cu dizabilități. Acoperirea din aluminiu a pragului asigură o rezistență ridicată a pragului, mai multe planuri de etanșare și un bloc de etanșare integrat la nivelul colțului cu piesă-pereche pentru o capacitate sporită de etanșare.