Despre

Estetica si functionalitatea sunt cele doua caracteristici pe care trebuie sa se puna accent atunci cand se aleg ferestrele. Prin alegerea ferestrelor din PVC trebuie luata decizia corecta, deoarece PVC-ul face totul posibil. Durabile, rezistente la intemperii si usor de intretinut, ferestrele din PVC se prezinta chiar si dupa ani de zile drept cele mai frumoase ferestre. Nu toate ferestrele din PVC sunt insa la fel de performante. Deosebirile esentiale sunt date de proprietatile tehnice si de reteta chimica a materiei prime din care sunt fabricate profilele din PVC.

Cea mai noua generatie de profile GEALAN destinate usilor si ferestrelor cu geam termoizolator pune accent atat pe aspectul estetic dar si pe indeplinirea tuturor cerintelor de izolatie si statica.

Geometria profilelor ajustata si prelucrata pana in cel mai mic detaliu indeplineste toate cerintele tehnice indiferent daca este vorba de protectie termica, fonica si impotriva spargatorilor, de ventilatie, si de realizare a a ferestrelor de dimensiuni diferite.

Introducerea managementului de calitate in conformitate cu standardul international ISO 9001 si adoptarea celor mai noi tehnologii in domeniu au facut ca profilele GEALAN sa fie recunoscute si apreciate in toata Europa.