Avantajele S 7000

 • Izolare termică excelentă (Uf = 1,2 W/(m²K))
 • Opțional, ventilație de bază optimă datorită GECCO
 • Lățimi vizibile înguste
 • Protecție ridicată împotriva pătrunderii prin efracție
 • Stabilitate ridicată
 • Garnituri sudabile, extrudate, în alb papirus sau negru
 • Elemente identice de rigidizare la nivelul ramei oarbe și cercevelelor
 • Distanța între axe de 13 mm, la fel ca în cazul sistemului S 8000 IQ
 • Elemente de feronerie identice cu cele din sistemul S 8000 IQ
 • Numeroase profiluri de conectare identice cu cele din sistemul S 8000 IQ
 • Disponibil în numeroase nuanțe acrylcolor și folii decorative (cu aspect de lemn)

Siguranță

„Profilul de siguranță” S 7000 IQ include și o protecție împotriva pătrunderii prin efracție. Astfel, adâncimea de construcție de 74 mm a profilului, grosimile distinctive ale materialelor și opritorul garniturii mediane ca barieră suplimentară reprezintă argumente constructive și convingătoare în ceea ce privește siguranța.

La acestea se adaugă și îmbinarea sigură cu ajutorul șuruburilor a elementelor de feronerie la nivelul cercevelei. În calitate de prim sistem de profiluri, S 7000 IQ a fost supus unei serii de teste privind pătrunderea prin efracție, realizate de către un institut de testare autorizat.

Sistemul de profiluri S 7000 IQ

Sistemul de profiluri S 7000 IQ dispune de o adâncime constructivă de 74 mm. Structura interioară sofisticată până la cel mai mic detaliu a celor cinci camere previne formarea punților termice, optimizând în acest mod capacitatea de izolare termică. Suplimentar, opritorul garniturii mediane este prevăzut cu goluri. Astfel, pachetul de profiluri dispune și în zona falțului de cinci camere continue. Coeficientul U testat al combinației de profiluri, inclusiv elementele standard de rigidizare din oțel cu un coeficient Uf = 1,2 W/(m²K) este extrem de scăzut.

Fiecare fereastră are un aspect la fel de plăcut ca sistemul de profiluri din care face parte. De aceea, am conferit profilului nostru exclusiv S 7000 IQ caracteristici deosebite. Astfel, ferestrele dumneavoastră îndeplinesc toate cerințele privind aspectul pe care clienții le-ar putea avea: proporții armonioase, forme rotunjite, lățimi vizibile înguste și suprafețe netede, strălucitoare.

Ferestrele cu secțiuni vizibile înguste ale profilurilor permit pătrunderea unei cantități mai mari de lumină în interiorul clădirilor. Sistemul de profiluri S 7000 IQ susține acest efect datorită lățimii vizibile foarte înguste a cercevelei și montantului mobil, conferind ferestrei un aspect filigran. În ciuda design-ului subțire, stabilitatea este asigurată datorită elementelor de rigidizare de mari dimensiuni.

Prin intermediul „profilului de siguranță S 7000 IQ”, GEALAN oferă și protecție împotriva pătrunderii prin efracție. Adâncimea de construcție de 74 mm a profilului, grosimile distinctive ale materialelor și opritorul garniturii mediane ca barieră suplimentară reprezintă argumente constructive și convingătoare în ceea ce privește siguranța. La acestea se adaugă și îmbinarea sigură cu ajutorul șuruburilor a elementelor de feronerie la nivelul ramei oarbe.