Ferestre

Ferestrele GEALAN ofera siguranta in cazul celor mai diverse tipuri de deschidere, constructii si domenii de utilizare.
Ferestrele dispun de proprietati deosebite de izolare termica si fonica datorita adancimii de constructie exceptionale a profilului (74 mm sau 83 mm). Mai mult, adancimea mare de constructie asigura rezistenta sporita a colturilor termosudate ale ferestrei si obtinand astfel mai multa rezistenta pentru fereastra. Faltul interior neted al tocului nu are canturi in care se poate acumula murdaria , ceea ce faciliteaza curatarea ferestrei.

Aceste ferestre pot fi dotate cu pachetul de geam termoizolant cu 3 foi de sticla de 44 mm sau 52 mm adancime imbunatatind coeficientul de transfer termic. Pe langa izolatia ireprosabila, acest sistem se evidentiaza si printr-un design atragator, prin proportii armonioase, profile elegante si suprafete stralucitoare.

Profilele sunt ecologice, nu contin plumb, la producerea lor se utilizeaza un stabilizator pe baza de CaZn, ele fiind 100% reciclabile!

Pentru toți cei care apreciază un aspect natural, dar care nu doresc să renunțe la avantajele tehnicii moderne pentru ferestre, există ferestrele din material plastic cu aspect de lemn. Ferestrele din gama Decor dispun de toate avantajele ferestrelor moderne din material plastic, păstrând în același timp efectul decorativ al lemnului.